Buna ziua.
Rog sa ma ajutati cu o clarificare pentru definirea unui post ca post unic.
Prin art. VII din OUG 115/2023 citim:
(2) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, prin post unic se înţelege:
a)acel post ale cărui atribuţii, prin conţinutul şi natura lor, sau responsabilităţi stabilite nu se regăsesc într-o altă structură organizatorică;
b)un post dintre cele aflate în structura în care există numai posturi vacante.
Daca am o structura de Oficiu Juridic cu 2 posturi de consilier juridic, personal contractual. Una este incadrata si una este vacanta.
In OUG 115 citesc ca un post unic nu se regaseste prin atributii si responsabilitati in ALTĂ structura din institutie. Eu, in speta de mai sus, nu mai am consilieri juridici in ALTA structura. As putea proceda la organizarea unui concurs de ocupare a postului, pe considerentul ca prevederea din OUG 115 se refera la ALTA structura? Inteleg ca nu acesta este spiritul legii, dar caut o modalitate de a ocupa acel post, iar varianta cu memorandum, ori dureaza f mult, ori, de multe ori, nu se aproba.
Atunci cele doua servicii la care va referiti ce angajati pot avea daca nu consilieri juridici? ..Desi cunosc sistemul, nu-l inteleg, are un haos in organizare doar pentru a cheltui bani publici ..alta parere nu pot avea . (retoric vorbind)
Atunci cele doua servicii la care va referiti ce angajati pot avea daca nu consilieri juridici? ..Desi cunosc sistemul, nu-l inteleg, are un haos in organizare doar pentru a cheltui bani publici ..alta parere nu pot avea . (retoric vorbind)
Post unic paznic
Karmaniko
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca postul de paznic poate fi considerat post unic, chiar daca in fisa postului fiecarui paznic sunt specificate aceleasi ... (vezi toată discuția)