avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi banesti pentru concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi banesti pentru concediul de odihna

Timp de cativa ani am cumulat salariul (la stat) cu pensia. Incepand de la 1 dec. 2009 am renuntat la salariu, conform noilor reglementari. In octombrie 2009 am efectuat concediul de odihna pe 2009 (21 zile lucratoare, adica toata luna octombrie). In luna de concediu am primit acelasi salariu ca si in lunile lucrate. (Nu am primit vreun spor pentru concediu)
Tot in anul 2009, dar in iulie, am luat si concediul pe 2008, deoarece angajatorul m-a anuntat ca nu-l luasem si daca nu faceam cerere de concediu pe 2008, ma considera in concediu pe 2008 din oficiu.
Intrebare: Datorez bani angajatorului pentru ca nu am lucrat si luna decembrie, chiar daca am fost obligat sa renunt la salariu? Daca da, cat?
Cu multe multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 14:40, 1 Februarie 2010
Datorezi c/val zilelor de concediu care ar fi revenit lunii decembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu kpac kpac Situatia mea este urmatoarea: am fost angajat la o firma din 20 octombrie 2008 pana pe 1 octombrie 2009. in acest timp am avut numai 5 zile lucratoare concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc si eu cateva informatii cu privire la un CM. Mai exact,am avut un concediu medical de pe data de 13 decembrie-31 decembrie. (6 zile au fost cu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical diminueaza zilele de concediu de odihna aferente aceluiasi an ciovica ciovica Daca in ultimele 12 luni (in acest interval fiind cuprinsa perioada noiembrie 2008-decembrie 2009) salariatul a avut 90 zile concediu medical si a efectuat ... (vezi toată discuția)