avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua din nou Ioan cu alta întrebare. Va rog ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua din nou Ioan cu alta întrebare. Va rog proprietarii ...

Bună ziua din nou Ioan cu alta întrebare. Va rog proprietarii pot solicita o AG? Președintele vrea sa facă doar ședința de comitet executiv, pentru ca acolo pot hotara ei ce doresc (au fost împuterniciți sa reprezinte asociația la încheiere de contracte cu furnizorii, dar de atunci hotărăsc fonduri și cheltuirea lor fără sa întrebe). Multumesc zi buna
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:30, 10 Ianuarie 2024
Luati si lecturati prev. L nr. 196 /2018 si o sa aflati mai multe raspunsuri.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate angaja un presedinte al asociatiei din afara blocului? shaftroo shaftroo Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 3 scari si 6 apartamente pe scara. Locuite sunt doar 10 apartamente in total. Restul sunt ramase cu mostenitori de negasit. ... (vezi toată discuția)
Împuternicire președinte asociație_poșta română ZDantes ZDantes Împuternicire președinte asociație_Poșta Română Bună ziua Vă prezint cazul și am rugămintea să mă ajutați cu informații, in cazul în care ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte.buna ziua.cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ... roxiteo roxiteo Buna ziua.Cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ce am de facut mai departe.Timp de un an am indeplinit functia de Presedinte de ... (vezi toată discuția)