avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cand m-am angajat am discutat cu sefii mei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cand m-am angajat am discutat cu sefii mei salariu ...

Buna ziua! Cand m-am angajat am discutat cu sefii mei salariu de 3000 ron net, iar pe cartea de munca, salariu brut real. In luna noiembrie, pe statul meu de salariu, la rubrica rest de plata scrie 3525 lei, iar mie mi s-au dat 3000 ron. Contabila a intrebat de ce suma am facturat, spunand ca daca avem facturi beneficiem de anumite facilitati. Cand am intrebat-o pe sefa mea, ce se intampla cu diferenta pana la suma aflata pe stat mi-a oferit ca motivatie ,,atunci cand salariatul beneficiaza de anumite facilitati din partea firmei, firma nu este obligata sa ii dea cat este pe stat,, .. Acum, din cunostintele mele contabile, stiu ca sum trecuta pe statul de salariu, ca si rest de plata, este suma pe care angajatul trebuie sa o primeasca. Gresesc cu ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
cg645087, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 10 Ianuarie 2024
525 lei unde s-au evaporat ? ati semnatpentru 3525 lei ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu, nu am semnat. Statul l-am primit cand eram in concediu. Iar astazi l-am primit si pe cel pe luna decembrie, si culmea, tot 3525 de lei am in rubrica rest de plata.
Daca nu primiti toti banii , nu semnati statul de plata.
Daca nu primiti toti banii , nu semnati statul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de restituit angajatorului pentru pretinsa scolarizare alexauto1 alexauto1 Buna ziua sunt angajat la o multinational am fost la o scolarizare in Germania de 4 saptamani si m-au obligat sa semnez un contract additional cu o valoare ... (vezi toată discuția)
Conflict munca - neplata salariului vali iacobescu vali iacobescu Buna, Doresc sa va expun cat mai succint problema mea. Am lucrat cu contract si carte de munca, la o firma, timp de 4 ani. Odata cu inceperea crizei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! deducerea personala se primește în mână că și ... DanRodica DanRodica Buna ziua! Deducerea personala se primește în mână că și bani pe lângă salariul lunar? Va întreb asta deoarece eu nu am primit niciodată nici un leu ... (vezi toată discuția)