avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt angajată din 19.06.2023 și sunt gravida în 1 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt angajată din 19.06.2023 și sunt gravida în 1 luna și ...

Sunt angajată din 19.06.2023 și sunt gravida în 1 luna și doua săptămâni, vreau sa știu dacă ma încadrez în prenatal și indemnizație copil.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 11 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va incadrati pentru concediul de maternitate (pre si postnatal) .. inainte de 19.06.2023 ce statut ati avut ? Care este data prezumata a ansterii?
30.08.2024
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
,
In aceste conditii , beneficia si de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului cristinaradu14 cristinaradu14 sunt gravida in 4 luni iar in campul muncii am o vechime de 7 luni,datorita unor inconveniente mi-am dat demisia de la locul de munca iar dupa trei luni am ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Cum sa beneficiez de maternal stoienescumaria stoienescumaria sunt gravida in 10 saptamani , nu am lucrat din noiembrie 2011, pot sa platesc din mana si sa beneficiez de maternal dupa nastere si unde ? (vezi toată discuția)