avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Sunt pe punctul de a face o tranzacție imobiliară
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Sunt pe punctul de a face o tranzacție imobiliară

Sunt pe punctul de a face o tranzacție imobiliară, vând un imobil . In anul 2021 am făcut o apartamentare a imobilului din care au rezultat 4 unități individuale și teren. In același an am vândut o unitate și au mai rămas 3 plus teren. Acum vreau sa vând tot ce a mai rămas . Casa a fost inițial moștenită de la bunici, dar s-au mai făcut în 2008 lucrări de extindere. Am locuit în aceasta casă din 2008 până în prezent. Problema care a apărut este legată de TVA. Notara îmi spune că este posibil la ANAF-ul sa vrea TVA. Am nevoie de o opinie pertinentă.
Mulțumesc anticipat .
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Anaf-ul si tva pentru locuinte ligeea ligeea Doream sa incep constructia unui bloc cu 24 de locuinte impreuna cu inca o persoana care avea un teren . Pentru a preintampina orice problema din partea ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa "la rosu" persoana fizica patricel1 patricel1 Buna ziua, sunt o persoana fizica ce am cumparat mai demult un teren cu o casa mai veche in Constanta. Dupa ceva timp am reusit sa strang niste bani sa o ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest un contract de vanzare-cumparare? miky1810 miky1810 Buna ziua, sunt mostenitoare a unor bunuri ramase in urma decesului tatalui meu, atunci cand am inceput sa adun documentele necesare dezbaterii succeiuni am ... (vezi toată discuția)