Buna ziua, as avea in principiu doua nelamuriri la locul de munca, dupa cum urmeaza:
1. Angajatorul nostru plateste ziua de sarbatoare legala cu 200% insa spune ca aceste zile nu se incadreaza in norma de munca a lunii si in eventualitate in care avem ore suplimentare se face diferenta sau trebuie sa pun zile de concediu sa acopar norma lunii cand am zi de sarbatoare legala in pontaj. Este corect?
2. Am semnat un CIM cu un program se 14 zile la munca a 12 ore urmate de 14 zile libere, adesea una din ture iese cu ore suplimentare si ei vor sa muncim mai putine zile sau ore pentru a nu iesii cu ore suplimentare. Pot face modificarea programului prezent in CIM fara acordul meu?
1. Intra in norma de munca numai daca in acele zile erati de serviciu ... zilele de CO nu se compenseaza cu ore suplimnetare sau zile de sarbatoare legala ... sesizati ITM-ul.
Bineinteles, am fost la munca imi acorda spor de 200% insa imi scade din orele suplimentare daca exista sau sa imi pun zile co sa imi completez norma lunii.
Neplata sporuri
Pagubit2010
Buna ziua,
Supun atentiei dvs. urmatorul caz:
In luna aprilie, am lucrat 11 ture consecutive (12-22 aprilie) in schimbul doi si o tura in schimbul trei ... (vezi toată discuția)