avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Refacturare taxa de timbru
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Refacturare taxa de timbru

Buna ziua,
Societatea a chemat in judecata clientul X pentru neplata prestarilor de servicii platind taxa de timbru, cf OUG 80/2013. Clientul a achitat debitul datorat plus cheltuiala cu taxa de timbru. Acum societatea trebuie sa refactureze taxa de timbu catre client ,tva 0 lei?

Multumesc,

Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:36, 12 Ianuarie 2024
da fara tva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ridic si eu o problerma, mai mult pe partea de contabilitate, ... Renomia - SRBA Insurance Broker Renomia - SRBA Insurance Broker Buna ziua, Ridic si eu o problerma, mai mult pe partea de contabilitate, unde, in speta mea, s-au pronuntat fel de fel de consultanti fiscali. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Refacturarea unei taxe (obtinere aviz) contabildb contabildb Refacturarea unei taxe (obtinere aviz) facuta in numele beneficiarului unei lucrari este sau nu purtatoare de TVA, in ce baza legala? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)