avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturile emise catre persoane juridice în e-factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturile emise catre persoane juridice în e-factura

Bună ziua!! facturile emise catre persoane juridice,pe baza bonului fiscal emis de casa de marcat,se depun în ro e-factura ? Menționez ca magazinul vinde fete de masa ,prosoape,alte textile ( nu îmbrăcăminte).Mulțumesc anticipat pt răspuns.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:09, 11 Ianuarie 2024
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva bon fiscal wwitza wwitza Am vorbit cu cei de la casa de marcat si ei sustin ca este corect ca pe bonul fiscal sa apara doar cui-ul societatii-client, fara particula RO, ca nu permite ... (vezi toată discuția)
Continut bon fiscal_comert cu amanuntul ralucarc ralucarc Buna ziua. Pentru comert cu amanuntul, am inteles ca este obligatorie emiterea bonului fiscal pentru orice vanzare (persoana fizica sau juridica). Fiind la ... (vezi toată discuția)
Obligatie cf pe bon daca nu sunt platitor tva? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Am un SRL neinregistrat ca platitor de TVA si doresc sa stiu daca sunt obligat sa inregistrez in contabilitate doar BF care au CF mentionat (ex. ... (vezi toată discuția)