avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Proprietarii dintr-un bloc sunt obligati ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Proprietarii dintr-un bloc sunt obligati sa contribuie ...

Buna seara!
Proprietarii dintr-un bloc sunt obligati sa contribuie la reparatia unei coloane de apa de la o alta coloana (tronson) cu toate ca este separata de coloana mea? Mentionez ca nu am nimic in comun cu acea teava de apa.
Cel mai recent răspuns: pojoga , utilizator 18:10, 12 Ianuarie 2024
Acea coloana nu este comuna cu mine. Intre baia mea si baia vecinilor este un dormitor. Am totul separat, (apa,gaze, etc). pentru țeava care a fost comuna de la subsol am plătit deoarece am folosit-o mai de mult, dar la aceasta consider ca este asa cum a scris moderatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile pentru părțile comune ale asociației de proprietari sem@mps-design.ro sem@mps-design.ro Am înțeles că Legea 287/2009 privind Codul Civil stipulează la Art.654, aliniatul (2) că pentru părțile comune folosite exclusiv de către unii ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza cheltuielile de reparatii parti comune la bloc? Belpheg0r Belpheg0r In condominiul din Aleea Avrig 14 bloc P6 cu 3 scari a cite 44 apartamente (total 132 apt.) a avut loc o avarie la una din coloanele verticale de apa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc într-un bloc în care doar 5 persoane mai ... Luiza. Luiza. Bună ziua! Locuiesc într-un bloc în care doar 5 persoane mai folosesc apa calda de la distribuția blocului, restul si-au pus centrale, de curând au fost ... (vezi toată discuția)