avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curand am cumparat un apartament. Propietarul de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curand am cumparat un apartament. Propietarul de la care am ...

De curand am cumparat un apartament. Propietarul.de la care am cumparat a ipotecat ap ptr suma de 12000euro as dori sa stiu cum pot intra in posesia radierii /cum stiu daca s_a radiat. Nu vreau sa ma trezesc cu datorii la banca nu am de unte plati dintr_o pensie minim pe economie
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:43, 11 Ianuarie 2024
Cum adică ați cumpărat fără sa știți dacă ipoteca a fost radiata?
Presupun ca v-ati apucat sa ii dați banii înainte...
Aflați de la Cartea funciara, solicitând un extras de informare.
Mergeți la Biroul de Carte Funciara din localitatea unde se afla imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Lumiz Lumiz La semnarea contractului de vanzare cumparare a unui apartament ipotecat extrasul din xartea funciara trebuie sa fie fara obligatii. Mentionez ca am semnat un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)