avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am de recuperat cheltuieli de judecată de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am de recuperat cheltuieli de judecată de la o persoană ...

Buna ziua, am de recuperat cheltuieli de judecată de la o persoană care nu este angajată, înafara de salariu ce bunuri se mai pot executa?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:18, 11 Ianuarie 2024
Mergeți la un executor judecatoresc,acesta fiind în măsura sa facă verificări privind bunuri.imobile venituri salariale,conturi bancare etc.Teoretic pot fi executate bunuri mobile(autoturism,aparatura electrocasnica,)etc.Probabil nu se pune problema unei executări silite imobiliare dacă debitul este relativ mic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua tuturor ! Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)