avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... E-factura la pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

E-factura la pfa

Bună seara. An un PFA. SUNT OBLIGAT SĂ TRANSMIT FACTURILE PRIN E- FACTURA SAU DOAR PRIN SPV LA ANAF, până la 1 iulie?
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
ADIGEO, utilizator
Cel mai recent răspuns: ADIGEO , utilizator 17:35, 24 Ianuarie 2024
Trasmiterea e - Facturii e tot una cu trasmiterea in SPV . Aveti obligatia daca veti factura catre firme , PFA , I.I.
Mulțumesc
Mulțumesc. In cat timp de la emiterea facturii trebuie să o transmit?
pana la 30.06.2024 in 5 zile lucratoare de la emitere . Pana la 01.04.2024 nu sunt sanctiuni . Asta ca o veste buna
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-factura pentru un pfa -activitati independente ocazionale (consultanta) cristianasandei cristianasandei Buna ziua, am un PFA -activitati independente ocazionale (consultanta tehnica) si sunt inrolata in SPV cu CNP. Precizez ca nu am angajați si nu sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Atentie la riscul contului spatiu privat virtual IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Dat fiind ca sunteti atat de prietenosi cu cititorii, imi permit sa va fac o sugestie de informatie importanta despre SPV pe care sa o dati ... (vezi toată discuția)