avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara.D-le Carp Mircea există posibilitatea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara.D-le Carp Mircea există posibilitatea adăugării ...

Bună seara.D-le Carp Mircea există posibilitatea adăugării cuantumului cel mai avantajos adică al indicelui de corecție mai avantajos dacă decizia este contestată în instanță? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:04, 11 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot ști ce hotărâre va da o instanță.Daca urmează să deschideți acțiune pe această speță, atunci până la o hotărâre definitivă vă dispărea noțiunea de indice de corecție din legislația pensiilor publice (01/09/2024).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In 2020 am primit decizie privind acordarea pensiei pentru limita ... MNich MNich in 2020 am primit decizie privind acordarea pensiei pentru limita de varsta. indicele de corectie este de 1,07 stbilit in 2015 cand am iesit cu pensie ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? ... Plesaianis Plesaianis Se merita sa ies la pensie anticipat fiind din zona defavorizata? Sunt din Ploiesti si peste 1 luna implinesc 63 de ani. Stagiu de cotizare 37 ani. Care ar fi ... (vezi toată discuția)