avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neinregistrarea la Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neinregistrarea la Asociatia de proprietari

Buna ziua! As vrea sa aflu ce consecinte legale pot aparea daca nu m-am declarat ca si proprietar la Asociatia de proprietari in termen de 15 zile. deoarece nu am stiut de aceasta obligatie. Apartamentul a fost cumparat prin procura, deci nici informatia venita de la notar nu am auzit-o. Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu un mandatar dragodar dragodar Buna ziua, am mai scris aici, m-ati ajutat si va multumesc. Revin cu problema mea care ma streseaza teribil. Am sa prezint succint datele problemei mele: - ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un apartament ... Ioana Flavia Ioana Flavia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: Un apartament de la noi din asociatie a fost executat silit, iar noi am aflat doar cand a venit noul ... (vezi toată discuția)
Legea 112 - revanzare dboariu dboariu Buna seara. Am cumparat prin credit ipotecar un apartament intr-o vila, pe legea 112 in octombrie 2007. Termenul de 10 ani expirase in decembrie 2006, la ... (vezi toată discuția)