avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... D107 la trecerea de la micro la profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

D107 la trecerea de la micro la profit

Buna ziua,
Daca firma trece de la micro la imp. profit cu TRIM.IV 2023 (a depasit 500.000 euro in luna noiembrie) si a efectuat sponsorizari in cursul anului (atat ca micro cat si ca platitor de imp.pe profit) se depun doua declaratii 107 (pentru fiecare tip de impozit)?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
trifarm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:32, 12 Ianuarie 2024
da una pt perioada cat a fost micro si una pt TRIM 4 cand e la profit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 107 ndeea ndeea Buna ziua! Va rog, puteti sa-mi raspundeti la intrebarile de mai jos: 1. Pana cand este termenul de depunere a declaratiei 107 privind beneficiarii ... (vezi toată discuția)
Impozit profit si micro alice53 alice53 buna ziiua, am inteles din mesajele de aici cu privire la imp profit, il declar si platesc pt trim 4 2012 pana la 25.03.2013... corect? dar ce n-am inteles ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii rodia rodia Buna ziua si ,, la multi ani\\" O microintreprindere infiintata in august 2012, a depasit in luna noiembrie 2012 cifra de afaceri de 100.000 euro. In ... (vezi toată discuția)