avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! Primim teren de la primărie dacă vrem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! Primim teren de la primărie dacă vrem sa ne construim ...

Bună ziua ! Primim teren de la primărie dacă vrem sa ne construim o casa și nu deținem alt teren?
Sa explic situația puțin .
Când m.am căsătorit am locuit cu soțul meu la părinții lui , el fiind singurul băiat, mai are o sora dar este căsătorită, nu locuiește în aceeași proprietate. Dar când a apărut primul copil al nostru am fost dați afară din casa ,copilul avad doar 3 săptămâni din cauza ca socrul meu consuma foarte mult alcool și asa procedează el mai mereu cu oricine și face mult scandal . Noi ne.am găsit urgent o chirie si am locuit acolo 6 luni ,după care am plecat în Germania pentru un loc de munca pentru sotul meu . De atunci locuim in germania, au trecut aproape 3 ani , dacă vrem sa ne întoarcem in România nu avem unde locui .am dori sa depunem cerere pentru teren la primărie dar dacă părinții sotului dețin o casa și au teren în curte pentru a putea construi încă o casa o sa avem dreptul la teren ? Mentionez ca socrii mei nu doresc ca noi sa locuim pe proprietatea lor
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:09, 13 Ianuarie 2024
Intrebati la primăria de care aparțineți.
Dacă au, dau.
Nu contează ce au parintii, conteaza alte criterii, sa aveți pana în 35 de ani, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire teren in doua pentru construire casa pe locul unui grajd vechi! iMozzie iMozzie Buna ziua, Am in discutie urmatoarea chestiune daca ma poate ajuta cineva va rog. Eu si sotia mea ne dorim sa construim o casa pe terenul socrilor mei, ... (vezi toată discuția)
BOER ANCA BOER ANCA Buna ziua! Sunt casatorita din 2003, an in care socrul meu a decedat. Soacra mea detine o casa, in care locuim impreuna. Dansa a intrat in posesia casei dupa ... (vezi toată discuția)
Proceduri necesare schimbare acte deeagirl deeagirl Buna,as dori sa stiu ce proceduri sunt necesare pentru pentru a fi trecute actele unui teren si o fundatie pe numele meu si al viitorului meu sot,mentionez ca ... (vezi toată discuția)