Bună ziua ! Primim teren de la primărie dacă vrem sa ne construim o casa și nu deținem alt teren?
Sa explic situația puțin .
Când m.am căsătorit am locuit cu soțul meu la părinții lui , el fiind singurul băiat, mai are o sora dar este căsătorită, nu locuiește în aceeași proprietate. Dar când a apărut primul copil al nostru am fost dați afară din casa ,copilul avad doar 3 săptămâni din cauza ca socrul meu consuma foarte mult alcool și asa procedează el mai mereu cu oricine și face mult scandal . Noi ne.am găsit urgent o chirie si am locuit acolo 6 luni ,după care am plecat în Germania pentru un loc de munca pentru sotul meu . De atunci locuim in germania, au trecut aproape 3 ani , dacă vrem sa ne întoarcem in România nu avem unde locui .am dori sa depunem cerere pentru teren la primărie dar dacă părinții sotului dețin o casa și au teren în curte pentru a putea construi încă o casa o sa avem dreptul la teren ? Mentionez ca socrii mei nu doresc ca noi sa locuim pe proprietatea lor
BOER ANCA
Buna ziua!
Sunt casatorita din 2003, an in care socrul meu a decedat. Soacra mea detine o casa, in care locuim impreuna. Dansa a intrat in posesia casei dupa ... (vezi toată discuția)