avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Anul trecut, in luna iulie am fost pagubit ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Anul trecut, in luna iulie am fost pagubit intr-un ...

Buna ziua,

Anul trecut, in luna iulie am fost pagubit intr-un accident auto. Propietarul masinii pe care o conduceam era tatal meu.
Responsabilul avea asigurare la euroins, societate intrata in faliment.Din diverse motive am reparat masina pe cont propriu si nu am depus actele necesare la FGA pentru obtinerea despagubirilor.
Intre timp proprietarul masinii pe care o conduceam (tatal meu) a decedat. Se maipot depune la FGA actele pentru despagubire?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 09:36, 13 Ianuarie 2024
Din păcate nu. Din două motive. Nu sunteți proprietarul și nu s-a depus dosarul în termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Problemecu euroins ContSters115952 ContSters115952 La sfarsitul lunii Septembrie am avut accident de masina iar vinovatul avea asigurare la Euroins . A doua zi am fost la sediul Euroins unde s-a facut ... (vezi toată discuția)
Refuz plată fga pe motiv de contestare pv Mikael Oddmund Mikael Oddmund Bună ziua tuturor, Mă adresez dvs. în încercarea de a înţelege de ce, în calitate de PĂGUBIT, în urma unui accident rutier produs cu mai bine de ... (vezi toată discuția)