avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am obtinut certificatul de urbanism pentru schimbare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am obtinut certificatul de urbanism pentru schimbare ...

Buna ziua. Am obtinut certificatul de urbanism pentru schimbare destinatie imobil iar acum sunt in proces cu vecinii pentru ca nu isi dau acordul. Procesul a tot fost amanat din cauza aglomeratiei, grevelor, vacante . Daca expira certificatul de urbanism in acest timp in care am procesul, mai este valabil apoi? Mentionez ca deja a fost prelungit pt inca 12 luni. Multumesc

Alte discuții în legătură

Aviz romtelecom ion_raluca ion_raluca Buna ziua, am si eu o intrebare.....am obtinut un aviz de la romtelecom pt o autorizatie pe data de 18.10.2013 cu valabilitate 12 luni. As vrea sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Date personale alexandrumihalteanu alexandrumihalteanu Buna ziua, am depus o cerere la primarie pentru a solicita datele de identificare ale proprietarilor ce se invecineaza cu imobilul unde sunt administrator. ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie de construire pentru prelungirea unui apartament Petre Robert Petre Robert Buna ziua, Detin o garsoniera cu o suprafata de aproape 30 m2 si o terasa deschisa (in continuare garsonierei), cu acces asemanator ca la un balcon, fiind ... (vezi toată discuția)