avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... SRL plateste chirie spatiu la persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

SRL plateste chirie spatiu la persoana fizica

Buna ziua SRL plateste chirie spatiu la persoana fizica , as vrea sa stiu in ce cont se plateste impozitul si cine este trcut la benefiar in OP.
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornelia1968!!! , utilizator 16:22, 30 Ianuarie 2024
E specificata undeva obligatia chiriasului de a plati impozitul pe imobil? De regula proprietarul il plateste
Da, art.84 Cod fiscal
Din pacate nu s-a raspuns la aceasta intrebare..." in ce cont se plateste si cine i beneficiarul'...

toareanelia a scris:

Buna ziua SRL plateste chirie spatiu la persoana fizica , as vrea sa stiu in ce cont se plateste impozitul si cine este trcut la benefiar in OP.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri persoane juridice Adela Miklos Adela Miklos In cazul in care o persoana juridica inchiriaza un spatiu (cladire) de la o persoana fizica si aduce imbunatatiri cum ar fi :instalatii electrice, centrala ... (vezi toată discuția)
Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire inchiriata nico82 nico82 Buna ziua! Suntem o societate comerciala care a inchiriat un spatiui de la o persoana fizica intr-o comuna pentru comercializarea unor produse.Primaria ne ... (vezi toată discuția)