avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... 1 pfa in sistem real in anul 2023 si 2024 , care este ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

1 pfa in sistem real in anul 2023 si 2024 , care este cota de plata a contributiilor fiscale a unui salariat pensionar?

1contributii pfa in sistem real in anul 2023 si 2024
2 vanzare auto personal cu contract in comodat cu valoare sub 3000 euro , se impoziteaza ....?
3 In registru inventar ce elemente se trec ....
4 In anul 2024 PFA urile cu profit sub 10000 lei anual , urmeaza a se desfiinta ... care este procedura ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare registru inventar earlysunset earlysunset Buna ziua! Am un PFA neplatitor TVA, sistem real, CAEN 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda). Am achizitionat pe PFA: - RJIP, RI si RUC; - ... (vezi toată discuția)
Sunt un pfa pe norma de venit si detin un autoturism alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Sunt un PFA pe norma de venit si detin un autoturism pe PFA. Autoturismul a fost luat prin credit auto in Oct 2020 iar in Oct 2023 se termina ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Macaret Macaret Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)