avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu ce acte doveditoare imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu ce acte doveditoare imi sunt necesare ...

Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte doveditoare imi sunt necesare pentru o actiune in uzucapiune extratabulara, unde imobilul nu este inscris in carte funciara si nici nu exista un titlu de proprietate pentru imobil. Este vorba despre o casa veche din anii 1950 in care locuiesc de peste 25 de ani, achitand mereu impozitul.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Revenire automata a unui imobil dupa mai bine de 30 ani de dari la stat ramqby ramqby Buna ziua. Socrul meu are o casa plus teren,pe care proprietari sunt parintii lui,care au decedat.Asa figureaza la primarie,el nu are nici un act,cum erau ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fiu proprietar apartament, dupa 10 ani de locuit in el? Ghiuldan Ghiuldan Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat/recomandare cf legii, in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un apartament pe care as dori sa il trec pe ... (vezi toată discuția)
Se poate invoca uzucapiunea intre mostenitori? ionuts1989 ionuts1989 Buna ziua, Pe scurt, este vorba de 4 frati ce au momentan printr-un certificat de mostenitor o cota de 1/8 dintr-un imobil (in urma succesiunii dupa tata). ... (vezi toată discuția)