avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Anul trecut in Aprilie am fost trecută ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Anul trecut in Aprilie am fost trecută ca gestionar ...

Buna ziua. Anul trecut in Aprilie am fost trecută ca gestionar la o scoala. La vremea respectiva aveam salariul net de baza 2946, iar garanția se reținea in 10 rate lunare de 295 lei din salariul net de 2946 lei. Întrebarea mea este dacă între timp salariul a mai crescut sa prelungește perioada de reținere garanție sau rămâne doar la suma când sa stabilit reținerea garanției. Va mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 14 Ianuarie 2024
Nu se prelungeste perioada de garantie ..va creste retinerea.
Specific ca tot aceasta suma s-a reținut indiferent de creșterea salarială. Luna viitoare ar expira cele 10 luni.
Atunci , nu vi se va mai face o prelungire a garantiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere garantie materiale daria63 daria63 Buna ziua, Cum se retine 10 % garantie materiala? la salariul de incadrare sau la venitul net? Daca se retine la salariul de incadrare cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Returnare garantie gestiune comuna avril_dor avril_dor Buna ziua! Am lucrat la o firma de telefonie mobila din noiembrie 2007 pana in mai 2009 cand am intrat in concediu pt cresterea copilului. M-am intors la ... (vezi toată discuția)
Garantiile materiale incepand cu 01 ianuarie 2018 micozma micozma De la 01 ianuarie 2018 prin trecerea contributiei angajatorului la angajat salariul tarifar a crescut, insa fara a creste si netul. Ca urmare a acestei ... (vezi toată discuția)