avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... primirea preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

primirea preavizului

daca sunt in medical si imi trimit printr-un imputernicit (executor judecatoresc,...,etc)preavizul , pot sa refuz sa-l primesc ?
Cel mai recent răspuns: Tony Theodorescu , Consilier juridic 16:55, 1 Februarie 2010
desfacerea contractului de munca in perioada concediului medical este interzisa.
Atat pe periada concediului pentru crestere copil sau medical, desfacerea contractului de munca este interzisa.
Orice preaviz sau decizie nu are obligativitatea luarii la cunostiinta de catre salariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - cu privire la perioada de preaviz monicalirca monicalirca Va rog sa ma ajutati sa descalcesc urmatoarea situatie : termenul de preaviz curge incepand cu a doua zi de la comunicare. Ce insemana in termeni juridici ... (vezi toată discuția)
Refuz primire decizie de concediere mdum mdum Salariatului X i se comunica prin posta preavizul(cu confirmare de primire).La expirarea termenului de preaviz i se aduce la cunostinta,tot prin posta, ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)