avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REFUZ PRIMIRE DECIZIE DE CONCEDIERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REFUZ PRIMIRE DECIZIE DE CONCEDIERE

Salariatului X i se comunica prin posta preavizul(cu confirmare de primire).La expirarea termenului de preaviz i se aduce la cunostinta,tot prin posta, decizia de incetare a contractului individual de munca, dar plicul se returneaza cu mentiunea "avizat lipsa domiciliu".Se pare ca ar avea un concediu medical(pe care inca nu l-a prezentat la societate).
Cum procedez in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Martie 2010
concediul medical suspenda si perioada preavizului... verificati ca decizia sa nu fii fost emisa in perioada b.o. .
Stiam ca preavizul se suspenda pe perioada concediului medical.Eu nu stiu daca respectivul are concediu medical.Cert este ca el nu este de acord sa primeasca decizia de concediere.
Certificatul de concediu medical trebuie prezentat angajatorului pana la data de 05 a lunii urmatoare celei pentru care a fost acordat. Puteti sa retrimiteti decizia de incetare a contractului e munca si poate ar fi bine sa incercati sa contactati angajatul sa vedeti daca are sau nu concediu medical.
Puteti sa trimiteti decizia de concediere printr-un executor judecatoresc ... in cazul in care v-a refuza primirea acesteia , se va incheia despre aceasta un proces-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim- concediu medical andreadia andreadia Buna! Va prezint pe scurt o situatie ivita la o societate. O persoana a fost data in somaj, i-a fost data instiintarea in legatura cu preavizul. ... (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 7 ani intrerupe preavizul? lauraneacsu77 lauraneacsu77 buna ziua sunt insarcinata si in urma cu o luna am anuntat directorul de departament si pe cel de la resurse umane cu privire la aceasta stare de fapt (adev ... (vezi toată discuția)