avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Ce mi se calculează la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Ce mi se calculează la plata întreținerii lunare ...

Buna ziua.
Ce mi se calculează la plata întreținerii lunare in cazul in care nu locuiește nimeni în apartament? Menționez că pe scara au montat senzor de gaz, iar pentru apa rece și caldă se vor monta apometre cu unde radio. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:20, 16 Ianuarie 2024
Suma rezultata de la lucrarea cu senzorul de gaz si elementele de actionare se va repartiza pe cota parte indiviza, iar contorii (si valoarea montajului) vor fi achitati de fiecare proprietar in functie de numarul contorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza gazul consumat. Jean Valjean Jean Valjean Suntem un condominiu care inregistreaza prin acelasi aparat consumul de gaze la bucatarii si cel folosit la incalzire - avem centrala proprie a blocului. Care ... (vezi toată discuția)
Calcul apa calda & caldura pc Almaris Almaris Cum se calculeaza costul apei calde in urmatoarea situatie: Se emite factura Apa Nova pentru toata apa furnizata, se considera 20% din valoarea facturii GDF ... (vezi toată discuția)
Contoare inteligente de apa bomboana bomboana Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze ... (vezi toată discuția)