avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, in 2022 am primit o amenda de circulatie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, in 2022 am primit o amenda de circulatie care a fost ...

Buna seara, in 2022 am primit o amenda de circulatie care a fost platita in aceeasi zi de firma la care lucrez,platind astfel jumatate din cuantumul amenzii de 290lei. adica 145lei In decembrie anul trecut am primit din partea bacii unde primesc salariul o instiintare de o poprire de 290 lei,concomitent si la alta banca unde am cont, am luat legatura cu DGVBL sector 2, le-am trimis davada platii,cu toate acestea mi-au luat banii din ambele banci adica 580lei,as vrea sa stiu daca ma pot adresa instantei de judecata daca exista incadrare juridica pentru asa ceva? Multumesc!
P.S. amenda am luat-o pt, ca am parcat masina firmei in fata garajului firmei.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2024
Mihai1001, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:11, 16 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o reclamatie la primar, daca nu se rezolva angajati-va avocat si dati in judecata institutia la instantele de contencios administrativ, cerind si plata cheltuielilor de judecata.
[ link extern ]
As vrea sa dau in judecata institutia caci am fost prejudiciat, in perioada sarbatorilor am avut aproape 900 lei blocati iar in ianuarie am fost executat din doua banci. pentru un debit care nu exista. Daca ma poate reprezenta cineva. Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va va reprezenta avocatul, angajați pe cineva. Aici e un forum de discuții. Nu se fac recomandări, conform regulamentului.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare Costin_Vasile Costin_Vasile Buna ziua, Exista vreo lege/art in care este precizat cine ofera amenzi de parcare neregulamentara in urma unui apel la 112? Din cate am inteles, la un ... (vezi toată discuția)
Masina avariata de cadere turturi gheata de pe acoperis institutie sandidu sandidu In luna februarie 2014 au cazut bucati de gheata de pe acoperisul unei institutii (banca) pe masina mea ce era parcata acolo . Nu am casco iar reparatia a ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu si conflict de interese? Andrei19931993 Andrei19931993 Buna seara. Acum 2 luni am creat un grup pe facebook in care criticam primaria , dl primar si inca 2 persoane au ciuda pe mine si m-au amendat pentru parcare ... (vezi toată discuția)