Buna seara, in 2022 am primit o amenda de circulatie care a fost platita in aceeasi zi de firma la care lucrez,platind astfel jumatate din cuantumul amenzii de 290lei. adica 145lei In decembrie anul trecut am primit din partea bacii unde primesc salariul o instiintare de o poprire de 290 lei,concomitent si la alta banca unde am cont, am luat legatura cu DGVBL sector 2, le-am trimis davada platii,cu toate acestea mi-au luat banii din ambele banci adica 580lei,as vrea sa stiu daca ma pot adresa instantei de judecata daca exista incadrare juridica pentru asa ceva? Multumesc!
P.S. amenda am luat-o pt, ca am parcat masina firmei in fata garajului firmei.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Faceti o reclamatie la primar, daca nu se rezolva angajati-va avocat si dati in judecata institutia la instantele de contencios administrativ, cerind si plata cheltuielilor de judecata. [ link extern ]
As vrea sa dau in judecata institutia caci am fost prejudiciat, in perioada sarbatorilor am avut aproape 900 lei blocati iar in ianuarie am fost executat din doua banci. pentru un debit care nu exista. Daca ma poate reprezenta cineva. Multumesc!