avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca asociatia de proprietari nu are cont bancar si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca asociatia de proprietari nu are cont bancar si nici cenzor ...

Daca asociatia de proprietari nu are cont bancar si nici cenzor ....si functioneaza asa de anii buni....ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Palanceanu , utilizator 07:01, 18 Ianuarie 2024
Sa va implicati, sa faceti adunare generala, sa votati angajarea unui cenzor, sa va alegeti presedinte care sa mearga sa deschida contul...
Și în cazul în care nu domiciliezi în acel apt(și nici în acel oras).....eu de ce sa plătesc legal iar ei să nu respecte legea?....

vali m a scris:

Sa va implicati, sa faceti adunare generala, sa votati angajarea unui cenzor, sa va alegeti presedinte care sa mearga sa deschida contul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare proces-verbal de constituire a asociatiei de proprietari thesys thesys Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari infiintata acum 3 ani, intr-un bloc nou. La momentul respectiv am apelat la o firma in domeniu (de ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie de locatari me_magiciano me_magiciano Avem in bloc un presedinte de asociatie de locatari, care este si administrator si cenzor. Am impresia ca umfla intretinerile si as vrea sa vad si eu modul de ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile administratiei locale in relatia cu o asociatie de proprietari? rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Asociatia de proprietari pe raza caruia domiciliez a avut ceva probleme in 2013, presedintele nemaidorind sa se ocupe de organizare, inmanand ... (vezi toată discuția)