avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligatii fiscale pe perioada suspendarii firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligatii fiscale pe perioada suspendarii firmei

Buna ziua,
Doresc sa stiu ce obligatii revin unei firme (microintreprindere) pe perioada suspendarii acesteia - declaratii, plati orice alte obligatii.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DOAR_NOI , utilizator 17:01, 1 Februarie 2010
Daca obligatiile aferente perioadei anterioare datei suspendarii au fost achitate, veti obtine de la administratia financiara de care apartineti regim derogatoriu astfel incat nu veti mai depune declaratii fiscale, dar va trebui sa depuneti bilant daca ati desfasurat activitate, sau acea declaratie pe proprie raspundere daca s.c. nu a desfasurat activitate de la infiintare pana in prezent. Numai bine va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii feb 2012 ralucuzza2002 ralucuzza2002 Buna ziua!Ce declaratii trebuie sa depuna o SRL cu activitate suspendata care beneficiaza de regimu derogatoriu? Mentionez ca nu am desfasurat activitate de la ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii salarii ioana b ioana b daca o microintreprindere si-a suspendat activitatea de la 1 mai trebuie sa depun declaratiile salariale pe luna aprilie?iar in iulie se depune declaratia 100 ... (vezi toată discuția)
Se depune bilant pt o societate cu activitate suspendata ? gruias gruias Buna ziua, La o societate ( SRL ) cu activitaea suspendata in nov 2008, am depus bilantul pe 2008 in 2009. Anul acesta am depus trimestrial declaratiile ... (vezi toată discuția)