avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua! Doresc sa deschid o creșă-grădiniță, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Doresc sa deschid o creșă-grădiniță, la domiciliul ...

Bună ziua!
Doresc sa deschid o creșă-grădiniță, la domiciliul meu, proprietate personală. Îmi este teama sa investesc întrucât am înțeles ca trebuie sa am acordul vecinilor. Menționez ca vecinul din fata și spatele imobilului meu, nu exista ( aceștia decedând). Rudele nu au succesiunea ci doar vin când și când. În acest caz, cum se procedează?
De asemenea, sub ce forma juridica este mai bine, PFA sau SRL?
Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Creare srl sau pfa 2010 cotzo1987 cotzo1987 Buna ziua, Am o rugminte la cei care sunt in masura sa ma lamureasca cu cateva chestii. Sunt student la master si doresc sa imi deschid o societate, din cate ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma activitate de florar GMT GMT Am vrea sa infiintam o firma care sa aiba ca obiect de activitate comercializarea florilor, si servicii de aranjamente florale pentru evenimente, firme, nunti ... (vezi toată discuția)