avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Se poate beneficia de somaj in Romania dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Se poate beneficia de somaj in Romania dupa ce am ...

Buna ziua
Se poate beneficia de somaj in Romania ,dupa ce am lucrat in elvetia?
Daca plec in tara pe o perioada de timp am dreptul?
Ce anume trebuie sa fac?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:05, 16 Ianuarie 2024
Puteți primi ajutor de la statul român sub formă de șomaj, condiția fiind să căutați un loc de muncă în România.

Perioada în care se menține plata indemnizației de șomaj este de cel mult trei luni, cu posibilitatea de extindere până la maximum șase luni. Totuși, extinderea termenului nu este garantată, decizia fiind la latitudinea instituției care plătește indemnizația de șomaj.

Detalii suplimentare în linkuri:
[ link extern ]

[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia in continuarede somaj in romania in cazul in care am plecat in spania danmarian50 danmarian50 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o rezolvare la problema mea, in romania sunt la a treia luna cand iau somaj dar am gasit in Spania sa am grija de o batrana ... (vezi toată discuția)
Somaj Dania_R Dania_R Buna ziua, Plec in concediu pe durata somajului, o saptamana. Trebuie sa anunt ca plec din tara? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ajutor somaj cryso68 cryso68 Buna ziua, Am 2 intrebari sa va adresez si va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru fiecare. 1. Sunt in somaj din 2014 si mai am de primit indemnizatie ... (vezi toată discuția)