Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema.L.am dat in judecată pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare.Avem doi copii unul de 17 ani si 12 ani.Problema este ca nu vreau sa mearga nici un copil cu mine la instanta.Ma poate obliga instanta sa.l aduc pe cel mare? Pot sa nu am castig de cauza daca nu aduc copilul in instanta?
daca instanta va cere sa fie ascultat, ar trebui sa il duceti.
aveti un motiv anume ? copii se asculta intr-o camera, nu in plublic, deci nu ar trebui sa fie mare chestie.
Daca sunt probleme speciala, puteti spune in instanta.
Copii nu sunt obligați sa fie prezenți.la proces (la fiecare termen,)cu excepția unei eventuale audieri a celui mai mare în camera de consiliu în condițiile descrise în răspunsul.anterior.Oricum pana se finalizează procesul cel mare o sa devina major asa ca.va faceți griji fără rost..LE .Am văzut ca cel mai mic are 12 ani,chiar în cazul.in care va fi audiat nu e o experienta traumatizanta..
Divort.
g_b
buna,sunt in divort,am 2 copii de 14 respectiv 10 ani. fata cea mare nu vrea sa vina la tribunal la data procesului.din motiv ca e rusine. ce se intimpla daca ... (vezi toată discuția)
Divortul
nelutu01
buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)