avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema.L.am ...

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema.L.am dat in judecată pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare.Avem doi copii unul de 17 ani si 12 ani.Problema este ca nu vreau sa mearga nici un copil cu mine la instanta.Ma poate obliga instanta sa.l aduc pe cel mare? Pot sa nu am castig de cauza daca nu aduc copilul in instanta?
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 07:14, 18 Ianuarie 2024
Buna dimineata! Va multumesc mult pentru raspuns.Va rog sa ma mai ajutati cu o nelămurire.Actele doveditor(bonuri,analize copil care are un regim special de alimentatie) le depun inainte de termenul pe care l.a dat instanta,sau le iau atunci cand merg la proces?Mi.a spus cineva ca daca nu le depun inainte,se va mai da un termen.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu se audiaza minorii pentru marirea pensiei de intretinere.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o astfel de practica și la judecătoria sectoarelor 5 și 6 am avut recent dosare,strict majorare pensie..M a mirat și.pe mine..

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu se audiaza minorii pentru marirea pensiei de intretinere.

Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Serios? Nu am patit inca asa ceva, dar care ar fi utilitatea?
poate il intreba pe copil daca are ce manca, cu ce se imbraca, care sunt nevoile lui. cred ca depinde si de suma, poate nu se vede investita in copil.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
inscrisurile trebuiau depuse impreuna cu cererea de chemare in judecata. daca le duceti la termen e posibil sa se mai dea un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort. g_b g_b buna,sunt in divort,am 2 copii de 14 respectiv 10 ani. fata cea mare nu vrea sa vina la tribunal la data procesului.din motiv ca e rusine. ce se intimpla daca ... (vezi toată discuția)
Divortul nelutu01 nelutu01 buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)
Despre actele pentru buletin si parasirea tarii natale a unui minor Elena Mitru Elena Mitru Revin cu o intrebare.Daca tatal minorului de 16 ani si 10 luni l.a recunoscut la nastere,apoi l.a parasit si platindu.i de 2 ori pensia alimentara,apoi ne mai ... (vezi toată discuția)