avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vindere boxa - e necesar plan cadastral?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vindere boxa - e necesar plan cadastral?

Apartamentul cumparat de mine are o boxa la care este precizata doar suprafata. Nu exista alte informatii in contractul de vanzare decat suprafata si locul unde se afla - la subsol. Daca vreau sa instrainez boxa, trebuie sa fac o intabulare separata? Sa platesc, sa spunem o firma de cadastru care sa faca un plan asemanator celui pentru o locuinta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maria_76 , utilizator 16:44, 18 Ianuarie 2024
Da. Ca sa vindeti boxa va trebuie un extras CF, deci trebuie sa vorbiti cu un expert.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament si boxa chitupetre chitupetre buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat am negociat cumpararea unui apartament ,unde vanzatorul ofera apartamentul si o boxa aflata la subsolul ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament dar nu pot beneficia de boxa dany3l85 dany3l85 buna ziua de curand am achizitionat un apartament la parter printr un schimb cu o garsoniera si o suma de bani dif. dupa achizitionare un vecin mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare boxa subsol Ioana671 Ioana671 Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)