avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot incheia contract de asigurare de concedii medicale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot incheia contract de asigurare de concedii medicale pe PFA ...

Pot incheia contract de asigurare de concedii medicale pe PFA daca am so CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 17 Ianuarie 2024
Da, puteti incheia si pe PFA un astfel de contract de asigurare.
Cei de la CNAS Cluj spun ca doar persoanele nesalariate pot sa incheie contractul pentru concedii medicale daca au PFA.
PFA-urile și asigurările sociale de sănătate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti beneficia de concediu medical simultan ca si angajat cu contract dar si ca pfa? alissro alissro Buna ziua, Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati. O persoana care este angajata cu contract pe perioada nederminata dar care are si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Este legal de a se acorda concedii medicale persoanelor fizice ... C.Gheorghe C.Gheorghe Este legal de a se acorda concedii medicale persoanelor fizice nesalariate CASS. În fapt: de cîțiva ani pentru a beneficia de îngrijiri medicale am ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica, fara loc de munca se poate asigura la concedii si indemnizatii? RamonaLazar RamonaLazar Buna ziua! O persoana fizica, fara loc de munca (deci fara venituri), se poate asigura la concedii si indemnizatii prin contract cu Casa de Sanatate in baza ... (vezi toată discuția)