avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza flotant si contract de inchiriere. Buna seara, Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza flotant si contract de inchiriere. Buna seara, Am o intrebare legata de viza de flotant. ...

Viza flotant

Buna seara,

Am o intrebare legata de viza de flotant. Proprietarul mi-a oferit un draft de contract unde apare cu detaliile personale si inca un spatiu care trebuie completat de chirias. Problema e urmatoarea:
- la adresa respectiva locuiesc eu cu prietena mea
- viza de flotant Ii este necesara ei pentru a sustine examenul scolii de soferi in localitatea unde ne situam in acest moment (Bucuresti)
- avand in vedere ca pe draft sunt spatii pentru un membru (eu fiind cel care a inchiriat si plateste chiria), cum pot face sa apara si ea la chiriasi pentru ca ea sa aiba parte de aprobarea necesara?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Viza flotant cris1981r cris1981r Buna ziua, De curand am inchiriat un apartament. Chiriasul isi doreste viza de flotant. Exista vreun risc ca sa nu mai plateasca chiria oe motiv ca are ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu c0nteazza c0nteazza Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)