avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Mama mea mi-a făcut contract de vănzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Mama mea mi-a făcut contract de vănzare cumpărare ...

Bună seara Mama mea mi-a făcut contract de vănzare cumpărare acum 2 ani !( Cu clauză uzufrct viajer si cu o sumă de bani care i-am prin bancă mamei mele 15000€părinții amăndoi trăiesc) si păna la urmă a aflat si sora mea de ce au făcut părintii mei si a spus că vrea jumătate din apartament ...după ce moare un părinte mă poate da in judecata sora???mentionez că mama ia dat sorei 11000,€parte de la apartament ..dar ea a spus că o să ne judecăm să isi ceară jumătatea ei

Alte discuții în legătură

Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
actul de vanzare cumparare? IKALIKA IKALIKA Problema se prezinta in felul urmator: 1. Mama are 2 fete - eu si sora mea. Amandoua din casatorii separate. Se desparte de ambii soti si ia un al 3 lea, cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune aminna aminna dupa moatrea tatalui meu nu am facut succesiune .Mama a vandut casa de la tara surori mele cu doa luni inainte de a muri aceasta si ea Am aflat aceasta numai ... (vezi toată discuția)