avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o impunere de plata pe salariu de la un imprumt a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o impunere de plata pe salariu de la un imprumt a fostului ...

Am o impunere de plata pe salariu de la un imprumt a fostului sot la care mi am dat cu subsemnatul la vremea respectiva dupa scurt timp am divortat ,nu s a facut nici un partaj ,intre timp a decedat ,Sunt obligata sa platesc ?
Cel mai recent răspuns: ecaterinaneagu41 , utilizator 12:45, 17 Ianuarie 2024
Buna ziua, depinde in ce calitate ”ati dat cu subsemnata”., daca sunteti coplatitor sau garant, ce clauze contractuale v-ati asumat, etc.
Le am cerut o copie la contractul de imprumut .O sa revin.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogare baza de date anaf de catre banca Alexandru2019 Alexandru2019 Buna ziua, In Spatiul Privat Virtual ( anaf.ro ) am depistat ca o banca din Romania mi-a interogat baza de date ANAF. Eu nu am cerut acest lucru la acea ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit prima casa Robert19 Robert19 Ce cai de atac am daca ma duc in instanta ca sa pot iesi de pe un contract de garantare de prima casa unde figurez ca si coplatitor, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)