avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am inteles ca in noua lege a pensiilor nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am inteles ca in noua lege a pensiilor nu mai apare ...

Buna ziua.
Am inteles ca in noua lege a pensiilor nu mai apare pensia anticipata partiala datorita locuirii in oras poluat. Eu am depus dosarul pt. acest tip de pensie anul trecut si am primit decizia favorabila, insa nu am pus-o inca in plata deoarece mai pot sa lucrez. Intrebarea mea este daca odata cu intrarea in vigoare a noii legi este posibil sa mi se anuleze din oficiu aceasta decizie primita, daca nu am pus-o in plata? Sau este un drept castigat care nu poate fi anulat, chiar daca nu am pus-o in plata si chiar daca nu se mai regaseste in noua lege? Multumesc frumos. Cu respect.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:43, 17 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane valabila conform legii pe care v-ati deschis drepturile.
Doar formula de calcul se modifica in cazul d-voasgtra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când pot să ies la pensie de vârstă? draft noua lege a pensiilor prevede : conditie pensionare limita ... aurica.slatineanu aurica.slatineanu draft noua lege a pensiilor prevede : Conditie pensionare limita de vârsta cu 5 ani mai devreme Persoanele care au realizat 5 ani vechime peste 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Cu noua lege a pensiilor din septembrie se mai poate iesi cu ... goplanet goplanet Cu noua lege a pensiilor din septembrie se mai poate iesi cu 2 ani mai devreme din cauza de zona poluata ? Am gasit articolul in noua lege dar nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Vă mulțumesc pt. răspunsul anterior ... beneficiez de reducerea ... daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Vă mulțumesc pt. răspunsul anterior ... Beneficiez de reducerea vârstei standard de pensionare, pe motivația locuirii într-un oraș poluat și pentru ... (vezi toată discuția)