avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Tatăl meu, decedat în 1996, a avut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Tatăl meu, decedat în 1996, a avut un frate (decedat ...

Bună ziua. Tatăl meu, decedat în 1996, a avut un frate (decedat în anul 1986) .tatăl meu a deschis procedura succesorala după decesul fratelui am fost chemat la notar eu și sora mea. A decis sa ii lase totul sorei mele, eu semnând ca renunț la bunurile unchiului meu în favoarea sorei mele. Acum dacă împărțim casa părintească sora mea poate lua totul legandu-se de acel act de moștenire în care eu am renunțat la bunurile unchiului meu (fratele tatalui)??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:30, 17 Ianuarie 2024
dupa tata veti imparti egal, nu ati renuntat la mostenirea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune RodicaVranciuc RodicaVranciuc Buna ziua! In urma decesului bunicului, trebuie deschisa succesiunea. Dansul a avut trei copii, printre care si tatal meu, care insa este mort de aproape 20 ... (vezi toată discuția)
Se poate anula succesiunea nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Am urmatoarea problema: In 1980 a murit bunicul meu, mostenitori au fost tatal meu si sora lui. S-a dezbatut mostenirea si sora lui a renuntat ( ... (vezi toată discuția)