avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salariu

Buna ziua ! Sunt obligata sa majorez salariul la un angajat care are o vechime de peste 2 ani daca este angajat cu salariul minim ? Daca ii pun 3400 lei va avea un salariu net mai mic fata de luna decembrie . Cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 18 Ianuarie 2024
Începând cu data de 1 ianuarie 2024, angajatorii au obligația de a majora salariile angajaților plătiți cu salariul minim mai mult de 24 de luni, atât pentru contractele cu norma întreagă, cât și pentru cele cu timp parțial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat cu o vechime mai mare de ... P LILIANA P LILIANA Va rog sa-mi spuneti daca un salariat cu o vechime mai mare de 24 luni, trebuie sa-i fie majorat slariul mai mult de 3700 lei? iar daca trebuie majorat mai ... (vezi toată discuția)
Salarizare ninocica ninocica daca angajej o persoana cu 2/h pot sa pun salariul aferent la 2h pe contractul de munca s-au trebue sa ilpun la fel ca la cel cu norna intreaga (vezi toată discuția)
Salarizare kumpel kumpel Are cineva rabdare sa analizeze cu atentie si sa explice daca e corect cum s-au aplicat cele 2 majorari tuturor salariilor cu 8% respectiv 7,4% (care au avut ... (vezi toată discuția)