avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! După 1 an jumatate de când ne judecăm ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! După 1 an jumatate de când ne judecăm pt succesiune, ...

Buna seara!
După 1 an jumatate de când ne judecăm pt succesiune, sora care a refuzat sa vina la notar pt succesiune, nu s-a prezentat nici în instanță. Exista posibilitatea ca ea să obțină partea ei care i se cuvine chiar daca nu s-a prezentat, chiar daca nu a cerut despăgubire sau pierde deoarece nu a cerut partea ei?
Cel mai recent răspuns: simotud , utilizator 18:23, 18 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, chiar daca nu s-a prezentat si nu a cerut partea ei, depinde solutia de probele din dosar: daca a acceptat succesiunea, termenul de acceptare, etc.
Este străină de succesiune prin neacceptare in termenul de opțiune succesorală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu sora Utilizator B Utilizator B Partaj cu sora. Buna ziua! Am probleme cu sora mea care nu a facut nimic pentru parintii nostri. Eu su sora mea locuim in strainatate dar de banii de ... (vezi toată discuția)
Pierderea calității de moștenitor Cristian Racaceanu Cristian Racaceanu Ce se întâmplă cu moștenirea când un succesibil își pierde calitatea de moștenitor că urmare a faptului că nu și-a manifestat dreptul de opțiune ... (vezi toată discuția)
Pot ceda apartamentul cui vreau eu ? PaolaD PaolaD Buna. Va dau un exemplu. Sotia lui X moare. Ramane sotul si 4 copii. Sotul vrea sa lase casa unui dintre copii, ceilalti nu sunt de acord chiar daca sunt ... (vezi toată discuția)