avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara mă numesc ion Mihaela eu am o fetiță de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara mă numesc ion Mihaela eu am o fetiță de 8 am fost ...

Buna seara mă numesc ion Mihaela eu am o fetiță de 8 am fost in concubinajul 10 fetiță e trecută pe numele tatălui plătește pensie alimentara dar nu vrea să i fac pașaport la fata cît trăiește el nu îmi dă voie sa fac pașaport copil va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2024
mihaeell88@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:52, 17 Ianuarie 2024
Se poate rezolva prin proces.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la ceva după o relație de concubinaj? am cumpărat împreună o casă pe care acum fostul partener vrea s-o vândă adelaide1 adelaide1 Buna ziua! Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte ... (vezi toată discuția)
Divort anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am o fetitä näscutä in Austria,tatäl Austriac,am divorzat de comun acord,fetita rämine la mine,eu am hotärit sä-mi reiau numele de fatä,iar fata ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala ankathebest ankathebest Buna seara ma numesc Anca am o fetita de 10 care akum este in rom eu sunt in Italia cu actualul sot , tatal biologic este akum in rom pt cateva zile, cu tatal ... (vezi toată discuția)