avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca cumpar un cap tractor din romania pentru al aduce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca cumpar un cap tractor din romania pentru al aduce acasa ...

daca cumpar un cap tractor din romania pentru al aduce acasa trebuie sa folosesc cardul tahograf
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:41, 18 Ianuarie 2024
Folositi functia "Out of scope" pentru tahograf, deoarece nu efectuati un transport in momentul respectiv.
3.Funcția OUT poate fi utilizată de către șofer atunci când se deplasează doar cu un tractor – adică, dacă trimit un tractor din Polonia în Germania pentru a colecta o remorcă nouă, atunci pot utiliza pe întregul drum funcția OUT?
Mariusz Hendzel: La dus, da, dar pe drumul de întoarcere, ar trebui să folosiți în mod normal tahograful; de asemenea primul drum cu tractorul trebuie să fie documentat pe card cu o intrare manuală ca „altă activitate”.
Citiți mai multe la: [ link extern ] >
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui cap tractor fara card tahografic vaidean vaidean Buna,stie cineva sa-mi spuna daca pot sa aduc din Olanda un cap tractor dotat cu thaograf digital,cu numere provizorii fara card tahografic? (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un camion de 7,5 tone pentru uz personal ? am ... Alexandru8543 Alexandru8543 Doresc sa cumpar un camion de 7,5 tone pentru uz personal ? Am nevoie de tahograf si atestat in acest caz? Stiam ca exista o exceptie pentru camioanele pana la ... (vezi toată discuția)
Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)