avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere P.F.A.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere P.F.A.

Bună ziua, în anul 2015 am înființat un P.F.A strict pentru a scoate niște bani ce depășeau salariul minim pe economie. În 2015-2016 declarația unică anuală a fost depusă iar de atunci nu am mai lucrat pe firmă, totul absolut 0 până în ziua de azi dar nu am mai depus declarațiile. Întrebarea mea este, dacă vreau să o închid iar totul a fost pe 0 fără acele declarații, va fi o problemă la radiere sau voi primi o anume amendă? Deși nu cred.. fiind totul pe 0, nu am fraudat cu nimic statul..
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 18 Ianuarie 2024
Cel mai bine ar fi sa mergeți la cei de la finante, la clișeu și va spun dacă figurati la ei cu ceva obligatii.
Și la directia de impozite și taxe de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa deschis in 2018 pentru care nu am mai depus declaratii anuale Bwjy Bwjy Buna ziua! Am un PFA deschis in 2018. A fost deschis si dupa lasat in voia sortii. Nu am nici un venit pe el. Intre timp am uitat de firma si nu am declarat ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal impozit pentru cladire madalina_m madalina_m deci , am avut o societate sediul social la mama cu un contract de comodat. societatea nu a functionat de la infiintare pana acum , au fost depuse ... (vezi toată discuția)