avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Am și eu o întrebare? Acum 4 ani de zile ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Am și eu o întrebare? Acum 4 ani de zile m-am recăsătorit ...

Buna ziua!
Am și eu o întrebare?
Acum 4 ani de zile m-am recăsătorit și cu femeia care m-am recăsătorit are un copil de 13 ani care in toamna acestui an face 14 ani și trebuie făcut buletin.
Întrebarea mea este dc o pot trece pe numele meu de familie cum sunt eu și mama ei
Menționez ca la naștere când i sa eliberat certificatul de naștere tatăl nu este trecut in certificat ei doar mama
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 11:12, 18 Ianuarie 2024
O puteti infia/adopta si atunci o sa va poarte numele.
Gasiti detalii pe net legat de asta.
Îi puteți face copilului o schimbare de nume pe cale administrativă. Adopția implică mult mai multe lucruri, pe care poate nu le doriți.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume tata dumycris88 dumycris88 buna ziua am scris la subiectele deschise de altii care aveau probleme asemanatoare dar ma gandesc k poate asteapta o solutie dc au deschis acele subiecte nu ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil 9 ani craiugm craiugm Buna Ziua, Sunt mama unei fetite de 9 ani, care in certificatul de nastere are linie la tatal copilului. In 2010 m-am casatorit si am preluat numele ... (vezi toată discuția)
Infierea unui copil rozadiana rozadiana Buna.Ma numesc Emilia si rog pe cei abilitati sa ma ajute sa lamauresc daca pot infia nepotul meu de 3 ani.Cum nu cunosc modul in care se converseaza pe ... (vezi toată discuția)