avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare vechime GR I de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare vechime GR I de munca

In perioada 1976 - 1989 am lucrat la Uzina de Feroaliaje Tulcea.Dupa revolutie a intrat in faliment,lichidator fiind SC.IANCINA SA. ,firma care a disparut..?.Unde trebuie sa caut arhiva ,pentru a obtine o adeverinta sa-mi confirme perioada lucrata in GR. I de munca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 26 Septembrie 2022
Unde se află Arhiva de la SC FERAL SA TULCEA?Am nevoie pentru a se trece vechimea în muncă...
Feral Tulcea
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine detine arhivele colorom codlea? radubel radubel Buna ziua, cine detine arhivele Colorom Codlea? Am lucrat acolo si am trecuta in carnetul de munca perioada lucrata in grupa 1, dar nu am adeverinta. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul omului - adeverinte grupa hANGHIUC hANGHIUC am lucrat din anul 1976 pina in 1979 la fab de mob militari bucuresti acum cau sa-mi completez dosarul ptr pensie dar cei de la mobins S.A. spun ca arhivele au ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei adeverinte, pentru calculul pensiei, de la o societate care este inregistrata la registru comertului, in intrerupere temporare de activitate, pe o perioada nedeterminata plesea constantin danut plesea constantin danut Dragi prieteni, revin cu mai vechia mea problema, pe care am mai discutat-o impreuna, referitor la; cum imi pot obtine o adeverinta cu sporurile de vechime, ... (vezi toată discuția)