Dragi prieteni, revin cu mai vechia mea problema, pe care am mai discutat-o impreuna, referitor la; cum imi pot obtine o adeverinta cu sporurile de vechime, toxicitate, grupa de munca, etc., de la SC Energia SA,care este in intrerupere de activitate pe o perioada nedeterminata.
Mentionez ca la sediul societatii, nu mai este prezent nici un salariat, iar administratorul societatii, locuieste in Tulcea. Deci societatea, nu are lichidator, sa pot obtine, datele de identificare ale acestuia, iar de la Registul Comertului, m-i s-a spus, ca, .
Am parcurs si sfatul primit de la dumneavoastra, ca printr-o cerere scrisa, insotita de copii de pe cartea de munca, adresata directorului de la Registru Comertului, sa obtin aceste date, dar totul a fost in zadar.
Sunt constient ca singura solutie, este deschiderea unui proces in contengios administrativ.
Rugamintea mea, pentru care va rog sa ma ajutati, este urmatoarea:
Pasii care trebuiesc urmati, pentru deschiderea unui astfel de proces, si in special costurile la care se ridica acest demers. Va rog sa ma ajutati, deoarece sunt foarte descurajat de situatia in care ma aflu, dupa cum se stie, banul este limitat, dar totusi as incerca si aceasta ultima forma de dreptate.
Va multumesc, si va pup pe toti, ca de obicei.
Cu stima, Plesea Constantin Danut
Cel mai recent răspuns:
sibel15august , utilizator
15:06, 17 Septembrie 2013