avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contract pentru achizitia unui apartament
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contract pentru achizitia unui apartament

buna ziua . am semnat un contract pentru achizitia unui apartament in 2022 . am achitat avansul . in sept 2023 ar fi trebuit sa fac restul platii si apartamentul sa fie predat cu ctr de vanzare cumparare . Bineinteles ca au fost intrazieri din partea lor . eu in sept 2023 am achitat restul apartamentului cf contractului si s-a facut o prelungire a promisiunii de vanzare cumparare cu noua data de incheiere a contractului. final in mai 2024 . Societatea respectiva a avut intarzieri .. depunand acele pentru receptia blocului in oct 2023 deci dupa data in care in mod normal ar fi trebuit semnata actele finale . Acum mi se spune ca voi plati diferenta de tva . In ce conditii trebuie eu sa fac asta daca eu am platit in 2023 apartamentul integral si din vina lor nu s=au semnat actele finale ? Multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: lula251983 , utilizator 18:15, 19 Ianuarie 2024
depinde de ceea ce scrie in contractul pe care l-ati semnat.
ce scrie referitor la ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Tva 5% imobil?am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.in data ... razvanandrei1988 razvanandrei1988 Buna ziua!Am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.In data de 26.10.22 am incheiat cu un dezvoltator SRL o promisiune bilaterala de vanzare pt un ap. in val ... (vezi toată discuția)