Buna ziua,
In anul 1995 am intrat in posesia unui teren intravilan,prin contract de vanzare-cumparare.
As dori sa stiu daca mai trebuie sa fac cadastru si intabulare avan in vedere ca la contractul de vanzare -cumparare este atasat un plan de situatie intocmit de reprezentantul (arhitect) unei firme de specialitare si avizat de primaria comunei de care apartine terenul respectiv.
As dori sa mai stiu ce formalitati mai trebuiesc facute daca vreau sa vand acest teren.
Multumesc anticipat,
Stelica Lazar
la vanzare trebuie sa prezentati extras de Carte Funciara, eliberat de OCPI. Indiferent cine a facut releveul, daca el nu e inregistrat la OCPI, el nu exista. contactati un cadastrist/ topograf, e posibil sa va coste mai putin.
in afara de intabulare, trebuie sa obtineti si Certificatul Fiscal de la primaria locala, insa acesta se elibereaza cu cateva zile inainte de vanzare.
Cadastru intabulare
cerul
Buna ziua!
In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)